Actualidad

Serrat es veu obligat a cancel·lar els propers sis concerts del seva gira “Mediterrani Da Capo"

Fecha 30.07.2018

Els concerts afectats són els següents: 31/7 Sitges, 2/8 Torrevieja, 4/8 Tarragona, 6/8 Porta Ferrada, 8/8 Starlite i 10/8 Jerez. En els propers dies s’obrirà el termini de devolució de l’import de les entrades adquirides.

El doctor D. Pedro Clarós, otorinolaringòleg i Metge Consultor del Gran Teatre del Liceu, ha realitzat un diagnostic aquest matí de disfonía per laringitis aguda i li ha prescrit un repòs vocal professional estricte de dues setmanes, després de la qual cosa tornarà a ser avaluat clínicament.

 

Està previst que Serrat reprengui la seva gira “Mediterrani Da Capo” el proper 8 de Setembre a Palma de Mallorca i continuarà el calendari de concerts previstos al Setembre al nostre país. En els mesos d’Octubre i Novembre la gira es traslladarà a Amèrica i tancarà l’any amb els concerts programats a Madrid (12 desembre -WiZink Center) i Barcelona (18 i 19 Desembre –Auditori Fòrum).

Totes les dates de la gira en www.jmserrat.com.

 

“Benvolguts amics,

Afortunadament no es tracta d’una greu lesió encara que prou per impedir-me desenvolupar el meu treball amb normalitat sense el degut repòs.
Lamento les molèsties que pugui ocasionar al públic, als professionals implicats, als empresaris i naturalment a mi també, que em perdo sis concerts que esperava amb molta il.lusió.

 

Una afectuosa salutació,

 

Fins aviat,

JMS.

 

Leer más: